ALU stolarija Naš logotip u potpunosti objašnjava našu misiju

Naš logotip u potpunosti objašnjava našu misiju

Foto: Inoutic
Foto: Inoutic

Naš logotip je vizualni simbol naše misije i priča priču koja stoji iza našeg poduzeća.

Ime Inoutic (in/out/ic) sastoji se od engleskih riječi „inside“ (unutrašnjost) i „outside“ (izvan) i „ingeneering creativity“ (inžinjerska kreativnost) i tako opisuje naš samostalno definirani zadatak za spajanje interijera i eksterijera svih vrsta objekata našim tehnićki preciznim proizvodima. IC označava „ingeneering creativity“ (inžinjerska kreativnost). Ingeneering proizlazi iz kvalitete njemačkog inžinjerskog znanja, te također iz engleskog izraza ingenuity u smislu praktične sposobnosti i domišljatosti. IC simbolizira kombinaciju profesionalne stručnosti, novog načina razmišljanja i kreativnih ideja.

Tehnologija budućnosti stvarana preko 60 godina

Inoutic je jedan od vodećih europskih proizvođača PVC sustava za prozore i vrata, oblaganje fasada i krovova te oblikovanje terasa i vrtova. Povezujemo interijere i eksterijere građevina svih vrsta, pomoću naših tehnički preciznih proizvoda koji postavljaju mjerila za kvalitetu, funkcionalnost i pouzdanost. Ističemo se svojim kreativnim inžinjerskim idejama. Ispunjavamo očekivanja iz razloga što obične stvari obavljamo neobično dobro.

Inoutic d.o.o. tvrtka je kći belgijske tvrtke Deceuninck Gruppe, koja sa svojim podružnicama u više od 80 zemalja posjeduje globalnu mrežu na području obrade PVC-a. Tvrtka Inoutic osnovana je 1956. godine u Bogenu, pod imenom Kunststoffwerke Gebrüder Anger. Godine 1985. tvrtka je preimenovana u „Thyssen Polymer GmbH, Kunststofftechnik”, a 2007. u „Inoutic / Deceuninck Gmbh“.

Foto: Inoutic
Foto: Inoutic

Svojim kupcima pomažemo stvoriti održiv i iznimno energetski štedljiv dom. Naši su građevinski proizvodi dugovječni, lako se održavaju i postižu izuzetne izolacijske
vrijednosti. Svi proizvodi imaju odličnu ekobilancu na okoliš i na kraju se životnog vijeka mogu do 100 % reciklirati.

Inoutic i dalje postavlja standarde za budućnost

Inoutic se na vodećem svjetskom sajmu za prozore, vrata, fasade i prateće tehnologije, održanom od 21. do 24. ožujka 2018. u Nürnbergu u Njemačkoj, predstavio s dva nova,
revolucionarna i na tržištu potpuno jedinstvena proizvoda: sustavom profila Elegante i sustavom roleta PROtex 2.0.

Sustavom Elegante Inoutic nanovo definira budućnost prozora. Kao što i sam naziv kaže, Elegante povezuje elegantni aluminijski izgled prozora sa svim prednostima PVC sustava.
Drugim riječima, ono što izgleda kao aluminij ustvari je PVC. Izuzetna toplinska izolacija i razgradivi materijal EcoPowerCore nude ekološku alternativu aluminijskim prozorima.

Inoutic na sajmu Fenstrbau Frontale 2018
Inoutic na sajmu Fenstrbau Frontale 2018

Elegante nudi izuzetnu Uf vrijednost od 0,93 W/m²K . S dubinom profila od samo 76 mm, mogućnošću ostakljenja do 70 mm i 6 komora ovaj sustav dorastao je svim izazovima modernog stanovanja. Elegante će biti dostupan u dvije verzije: s okvirom i krilom u istoj ili u izmaknutim ravninama.

Inoutic na sajmu Fenstrbau Frontale 2018
Inoutic na sajmu Fenstrbau Frontale 2018

PROtex 2.0 je potpuno novi sustav roleta razvijen kao rezultat međusobne suradnje Inouticovih inžinjera i montažera. Radi se o promišljenom, inovativnom sustavu s novopatentiranim konceptom ugradnje pomoću klipsi i u potpunosti bez vijaka. Time se znatno skraćuje vrijeme ugradnje. Sustav klipsi ne samo da pojednostavljuje i ubrzava montažu, već omogućuje maksimalne vrijednosti toplinske i zvučne izolacije.

Sustav Elegante na hrvatskom tržištu očekujemo krajem 2018. godine, a sustav PROtex 2.0 u 2019. godini.

www.inoutic.hr

Inoutic / Deceuninck d.o.o.
Industrijska ulica 3, 10370 Dugo Selo / Hrvatska
Tel: + 385 1 2781 350
Fax: +385 1 2781 351
www.inoutic.hr