PVC Stolarija GEALAN osvaja prestižnu nagradu “Best Buy Award – Br. 1 najboljeg odnosa...

GEALAN osvaja prestižnu nagradu “Best Buy Award – Br. 1 najboljeg odnosa cijene i kvalitete”

Moderan dizajn GEALAN-KUBUS® - PVC stolarija
GEALAN-KUBUS® PVC stolarija

Best Buy Award je istraživački postupak, certifikat i medalja kojom se označavaju proizvodi, usluge i drugi subjekti na tržištu koji nude najbolji omjer cijene i kvalitete. Best Buy Award medalju mogu nositi samo proizvodi i usluge koji u posebnim istraživanjima Best Buy Award osvoje najveći broj glasova ispitanika u svojoj kategoriji. Istraživanja Best Buy Award potpisuje međunarodna organizacija sa sjedištem u Zurichu ICERTIAS – International Certification Association u suradnji sa svojim brojnim eminentnim međunarodnim i lokalnim partnerima.

Danas u svijetu kupci više nego ikad traže veću vrijednost za svoj novac. Potrošači sada u većoj mjeri pri konačnoj odluci o kupnji važu cijenu i kvalitetu onoga što se nudi. Kupci su danas sve svjesniji da niti visoka cijena niti razvikan brand više nisu garancija kvalitetne kupnje. Best Buy Award je istraživanje, medalja i certifikat koji se fokusira na ono što danas kupce najviše i najčešće zanima – “Što mi na tržištu nudi najbolju cijenu uz odličnu kvalitetu”. S Best Buy Award istraživanjem i certifikatom, osnovni je cilj potrošačima na tržištu omogućiti lako prepoznavanje onih proizvoda i usluga koji nude najbolju cijenu i istovremeno – vrhunsku kvalitetu.

Gealan, nagrada
GEALAN osvaja prestižnu nagradu “Best Buy Award

Best Buy Award žiri isključivo su korisnici odnosno potrošači. U Best Buy Award istraživanjima, ocjenjuju uvijek oni, i samo oni, koji su i sami korisnici onog što se ocjenjuje. Best Buy Award medalju mogu nositi samo proizvodi i usluge vrhunske kvalitete i odlične cijene.

Poduzeće GEALAN osvojilo je prestižnu svjetsku nagradu “Best Buy Award – Br. 1 najboljeg odnosa cijene i kvalitete“, koju dodjeljuje čuvena certifikacijska kuća International Certification Association – ICERTIAS. Ova renomirana kuća je u lipnju i srpnju ove godine provela „Best Buy Award“ istraživanje za područje Bosne i Hercegovine u oblasti proizvođača prozora i kategoriji najboljeg odnosa cijene i kvalitete, a rezultati tog istraživanja su pokazali da najveći broj glasova za „Best Buy Award Construction Bosnia and Herzegovina 2019/2020“ pripada proizvođaču sustava za prozore i vrata GEALAN.

Veoma smo ponosni što su nas korisnici nagradili “Best Buy” priznanjem. Ovo nam je potvrda da se trud i rad tijekom godina isplatio te smo našim kupcima uspjeli ponuditi najbolji proizvod za najbolju cijenu. Sukladno našem sloganu, sustav inovacija, razvijamo, proizvodimo i prodajemo inovativne sustave PVC profila te nudimo sveobuhvatne usluge. Ubuduće vas očekuju mnogobrojne nove inovacije, kvalitetni proizvodi i sveobuhvatna ponuda, jer naša je inspiracija, nadahnuti ljude!

Opširnije na sledećem LINK-u