ALU stolarija elumatec TechDays od 20. do 22. rujna 2017.

elumatec TechDays od 20. do 22. rujna 2017.

elumatec AG predstavlja najnovije strojeve i softverska rješenja
elumatec AG predstavlja najnovije strojeve i softverska rješenja

“Moraš vidjeti da bi vjerovao“ – u svom sjedištu u gradu Mühlacker u južnoj Njemačkoj tvrtka elumatec AG predstavlja najnovije strojeve i softverska rješenja, te servisne usluge i trenutni razvoj u obradi profila kako bi se osigurao uspjeh u Metal Construction 4.0. i na tržištu.

Velika ponuda inovacija, ideje koje mijenjaju svijet i intenzivna interakcija između stručnjaka i korisnika širom svijeta u središtu su elumatec TechDays 2017. u periodu od 20. do 22. rujna gdje će sjedište tvrtke još jednom biti žarište industrije. “Naši kupci dobit će potpuni uvid u usluge koje pružamo. Otkrit će sve mogućnosti naših strojeva namijenjenih za obradu aluminijskih, PVC i čeličnih profila, te će naučiti kako mi iz elumatec-a možemo učiniti njihov posao još uspješnijim”, kaže Ralf Haspel, generalni direktor tvrtke elumatec AG.

elumatec AG predstavlja najnovije strojeve i softverska rješenja
elumatec TechDays 2017 prezentacija

Nakon uspješne prve manifestacije elumatec TechDays održane 2015. godine, globalni lider ove godine planira pokazati puno više svojih atraktivnih proizvoda i usluga na tržištu. Demonstracija uživo pokazat će posjetiteljima strateške mogućnosti koje im omogućuje najnovija generacija strojeva u smislu fleksibilnosti i visoke automatizacije.

Tech Days je prilika da otkrijete kako inteligentna rješenja između strojeva, servisa i softvera, uključujući i proizvode tvrtki-partnera mogu podići performanse kompletne proizvodnje uz Metal Construction 4.0. Primjer je „EluCloud“ softver, aplikacija koja daje korisniku trenutni pristup stroju i podacima bez obzira gdje se korisnik nalazi, omogućivši konstantan proizvodni proces, iskorištenost kapaciteta i optimizaciju.

Očekujemo da kupci budu iznenađeni prilikom demonstracije rada strojeva u svom punom kapacitetu i razmjenom bogatih svakodnevnih iskustva između klijenata i naših stručnih kolega. Posjetitelji mogu obići tvornicu kako bi iskusili nastajanje čuvene kvalitete koju potpisuje tvrtka elumatec, te baciti pogled „iza scene“ sektora prodaje i dizajna i još mnogo toga”. Ralf Haspel kaže da nema sumnje: “Posjeta događaju elumatec Tech Days 2017 biti će neprocjenjivo iskustvo i veselimo se tom trodnevnom uzbuđenju punom novih otkrića i inspirativnim interakcijama.“

O tvrtci „elumatec AG“

elumatec AG je međunarodni lider u proizvodnji strojeva za obradu aluminijskih, PVC i čeličnih profila. Sa svojom širokom paletom proizvoda, tvrtka elumatec pokriva cijelo područje, od malih tvrtki do industrijskih proizvođača profila. Prilagođeni i modularni koncept strojeva omogućava fleksibilno i individualno industrijsko rješenje za sve grupe korisnika. Tvrtka, koja je smještena u njemačkom gradu Mühlacker, osnovana je davne 1928. godine, te ima podružnice u više od 50 zemalja, zapošljava više od 660 ljudi širom svijeta i postigla je promet u vrijednosti od 125 milijuna eura samo u 2016. godini.

www.elumatec.com

elumatec d.o.o.
IX. Južna obala 22, 10020 Zagreb
Tel. +385 1 6520 008
Fax. +385 1 6520 011
elumatec@elumatec.hr
www.elumatec.com