Arhitektura Corian® Design predstavio je set smjelih kolekcija

Corian® Design predstavio je set smjelih kolekcija

Corian® Design Kolekcija Terrazzo
Kolekcija Terrazzo kombinira klasične pozadine s kutnim elementima bijele, sive i crne boje

www.corian.uk/2019newcolors

Europa, Bliski Istok i Afrika: Corian® Design predstavlja nove imaginarne kolekcije koje stimuliraju ideje i proširuju mogućnosti u dizajnu

Corian® Design predstavio je set smjelih kolekcija s ukupno 15 novih dekora za paletu Corian® Solid Surface proizvode namijenjene dizajnu interijera i arhitekturi u Europi, Bliskom Istoku i Africi. Nove kolekcije dostupne su na tržištu od travnja 2019. godine.

15 dinamičnih novih dekora inspirirani prirodom

Nove boje Corian® Solid Surface (Aggregate, Terrazzo, Linear, Nuwood, Solid i Onyx kolekcije, www.corian.uk/2019newcolors) osiguravaju bogatu i trendi paletu svojim kupcima, dizajnerima i arhitektima kako bi kreirali prostor koji je jedinstven i vođen njihovim željama.

Corian® Design Kolekcija Aggregate
Agregat izražava evoluciju industrijske estetike

AGGREGATE kolekcija (četiri nove boje) –

Aggregate izražava evoluciju industrijske estetike s četiri boje i izgledom koji može odgovoriti na različite stilove dizajna i primjene. Kanaliziranjem modernog, ali bezvremenskog sastava, ova linija uključuje četiri boje: tihi neutralni agregat, svijetlo sivi agregat pepela, tonirani tropski agregat i gotovo crni agregat ugljika.

Corian® Design Kolekcija Terrazzo
Kolekcija Terrazzo kombinira klasične pozadine s kutnim elementima bijele, sive i crne boje

TERRAZZO kolekcija (tri nove boje) –

Inspirirana dizajnom modernog srednjeg vijeka, kolekcija Terrazzo kombinira klasične pozadine s kutnim elementima bijele, sive i crne boje. Domino Terrazzo pokreće maštu dok njegova bijela pozadina, čini se, pleše s tamnim česticama. Pebble Terrazzo stvara prigušeni izgled jer je njegova siva podloga pomiješana s česticama niskog kontrasta. Bazalt Terrazzo je dramatičan sa svojom crnom bazom i laganim kontrastnim komadićima. Efekt je dimenzionalan, moderan i beskrajno primjenjiv na unutarnje prostore.

Corian® Design Kolekcija Linear
Linearna estetika ujedinjuje oštru i modernu kvalitetu u dvije nove boje

LINEAR kolekcija (dvije nove boje) –

Linearna estetika ujedinjuje oštru i modernu kvalitetu u dvije nove boje Silver Linear i Sepia Linear. Šarene linije boje prolaze kroz bijelu pozadinu i definiraju novi paralelni izgled u varijacijama sivih ili smeđih boja. Aplikacije imaju snažno prisustvo dizajna, koji može stvoriti neprekinute linije ili biti raspoređen kako bi stvorio zapanjujući efekt staccato-a.

Corian® Design Kolekcija Newood
Nuwood inspiriran je drvom, jednim od najljepših materijala prirode

NUWOOD kolekcija (dvije nove boje) –

klasična, poznata, prirodna i sada potpuno nova. Nuwood inspiriran je drvom, jednim od najljepših materijala prirode. Ali ljepota se proteže i izvan prvobitnog dizajna. Savijte ga, oblikujte ga, izrežite, vaša kreativnost je bezgranična s mogućnostima dizajna Corian® Solid Surface. Od bogatstva Mahogany Nuwood do sunčanog izgleda Beech Nuwood, inovativna i inspirirana Nuwood kolekcija uspostavlja potpuno novi način stvaranja klasičnim izgledom drveta.

Corian® Design Kolekcija Onyx
Vijugave varijacije zelenih ili zlatnih boja stvaraju dubinu i energiju koje su predivne za gledanje

ONYX kolekcija (dvije nove boje) –

Novi dodaci postojećoj Onyx kolekciji stvaraju hrabru šarenu kolekciju. Oni mijenjanju prirodni svijet novim Jade Onyx i Golden Onyx dekorima. Vijugave varijacije zelenih ili zlatnih boja stvaraju dubinu i energiju koje su predivne za gledanje. Iznad zapanjujuće površine leži još jedan sloj ljepote: prozirnost. Osvijetljen s lica ili naličja, Corian® Onyx stvara višeslojne oblike za prostore koji su klasični ili suvremeni.

Corian® Design Kolekcija
Nove solid boje – sastavni su dio suvremenog života

SOLID kolekcija (dvije nove boje) –

Verdant i Laguna – nove solid boje – sastavni su dio suvremenog života. Zelena je bogata i blago tonirana kako bi olakšala njeno usklađivanje s prigušenim nijansama. Laguna slavi novi smjer za plavo, čisto i jednostavno. One su poželjne za stambene i komercijalne objekte koji oslikavaju duh boja na međunarodnom nivou.

Corian® Design je razvio specifičnu dokumentaciju koja predstavlja nove kolekcije i boje Corian® Solid Surface i Corian® Quartz. Ovoj dokumentaciji možete pristupiti na
http://www.corian.uk/-documentation

Na drugim kontinentima, Corian® Design također predstavlja nove boje za svoj Corian® Quartz asortiman proizvoda. Da biste saznali više o njima, posjetite www.corian.com

O tvrtki Corian® Design

Corian® Design, dio tvrtke DuPont, globalna je organizacija koja stvara, proizvodi i plasira napredne materijale, proizvode i rješenja za dizajn i arhitekturu interijera, koji potječu iz tehnologija i stručnosti svjetskog nivoa. Na tržištu pod brendom Corian® i oznakom Make your Space™, njegovi materijali, proizvodi i rješenja zadovoljavaju najviše zahtjeve u pogledu ljepote, funkcionalnosti i trajnosti. Globalni portfolio kompanije Corian® Design konstantno se razvija i trenutno uključuje Corian® Solid Surface, Corian® Quartz, Corian® Elements i Corian® Exteriors. Da biste saznali više o dizajnu Corian® posjetite www.corian.com ili na www.coriandesign.com

O DuPont sigurnosti i konstrukciji

Sektor sigurnosti i konstrukcije, dio DowDuPont specijalnog odjela je globalni lider proizvoda i rješenja koja štite ono što je zaista važno – ljude, strukturu i okolinu – i omogućava svojim kupcima pobjedu kroz svoje unikatne sposobnosti, na globalnom nivou i sa iskonskim brandovima koji uklučuju Corian®, Kevlar®, Nomex®, Tyvek®, Styrofoam™ i Filmtec®.

O DowDuPont specijalnom odjelu

DowDuPont specijalni proizvodi, odjel DowDuPont (NYSE: DWDP) je globalni inovacijski lider sa materijalima zasnovanim na tehnologiji, sastojcima i rješenjima koji pomažu industriji i svakodnevnom životu. Naši zaposlenici primjenjuju različite naučne principe i ekspertizu kako bi pomogli korisnicima unaprijediti svoje poslovanje i ostvare svoje najbolje ideje i inovacije na tržištu elektronike, transporta, građevinarstva, zdravstvenom sektoru i prehrambenoj industriji. DowDuPont namjerava razdvojiti poseban odjel u nezavisnu, javnu tvrtku. Više informacija možete pronaći na linku www.dow-dupont.com


www.frischeis.hr

J.u.A. Frischeis d.o.o. V. Gorica
10410 Velika Gorica
Ljudevita Posavskog 49
T. +385 1 6223 853
F. +385 1 6223 861
E. frischeis@frischeis.hr
W. www.frischeis.hr

21210 Solin
Industrijska zona Solin,
Zoranićeva 83
T. +385 21/585-890
F. +385 21/585-891
22000 Šibenik
Industrijska zona Podi
Dolačka 12
T. +385 22/467-615
F. +385 22/466-045
51223 Rijeka- Škrljevo
Industrijska zona
Kukuljanovo bb
T. +385 51/251-323
F. +385 51/503-227