Novosti ALUPROF Vodeća europska tvrtka ulazi na hrvatsko tržište

ALUPROF Vodeća europska tvrtka ulazi na hrvatsko tržište

Aluprof Istrazivački i razvojni centar Ogrodzona
Aluprof Istrazivački i razvojni centar Ogrodzona

Aluminij je vrlo interesantan materijal. Karakterizira ga mala težina uz istovremenu veliku izdržljivost, dobru električnu i toplinsku vodljivost, mogućnost recikliranja te veliku otpornost na koroziju koju uzrokuju voda i
kemijska sredstva. Zbog toga se ovaj lagan materijal često koristi kao moderan materijal u građevinskoj industriji.

U svijetu aluminija

Tvrtka Aluprof koja je član holdinga Grupa Kapitałowa Kęty S.A., jedan je od vodećih europskih distributera sustava od aluminija koji koristi aluminij u projektiranim sustavima prozora, vrata, fasada te sustavima roleta, koji osim visoke razine funkcionalnosti i estetike ispunjavaju visoke sigurnosne zahtjeve te osiguravaju zaštitu od požara i provale. Zahvaljujući jedinstvenim riješenima, nuđeni proizvodi dobro funkcioniraju kako u komercijalnoj, tako i u privatnoj te energetski učinkovitoj gradnji.

Aluprof iznutra

Smješten u Bielsko-Biała, Opole, Goleszów i Złotów tvornice Aluprof SA imaju na raspolaganju više od 220 tisuća m² kao i moderne strojeve, uključujući među ostalim, automatske vertikalne i vodoravne lakirnice, automatske linije za spajanje aluminijskih profila, linije za proizvodnju profila za rolete i kutije, a također moderni Centar za istraživanje i inovacije, gdje se ispituju različite konstrukcije. Godišnji prihod grupe Aluprof SA prelazi 297 mil. EUR. Izvoz predstavlja otprilike 40% ukupne prodaje. Društvo trenutačno ima više od 2200 zaposlenika.

Aluprof proizvodni pogon Bielsko Biala
Aluprof proizvodni pogon Bielsko Biala

Suradnik od povjerenja

Zahvaljujući skoro 70-godišnjem iskustvu tvrtka Aluprof SA ima više od 1300 vjernih klijenata. Aluprof SA prodaje svoja rješenja u većini europskih zemalja te u Sjedinjenim Američkim Državama. Tvrtka ima lokalna predstavništva i distribucijske centre na području cijele Europe: u Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Belgiji, Nizozemskoj, Češkoj, Rumunjskoj, Danskoj, Mađarskoj, Ukrajini te u SAD-u. Na inozemnim tržištima tvrtka Aluprof smatra se velikim i pouzdanim partnerom, što vodi do stalnog porasta izvozne prodaje. Kvalitetni arhitektonski sustavi iz Poljske privlače pažnju kupaca s potpuno novih tržišta, kao što su: Estonija, Azerbajdžan, Gruzija, Ujedinjeni Arapski Emirati. Trenutačno Aluprof uspješno distribuira svoje proizvode također na području Hrvatske.

Aluprof logo

Više informacija o Aluprof ponudi:

Viktor Stojanoski
Area Sales Manager-Balkans Region
T. +389 702 135 63
vstojanoski@aluprof.eu
www.aluprof.eu