Novosti Riječ urednika – Business to business print&web izdanje – mjesto za vašu...

Riječ urednika – Business to business print&web izdanje – mjesto za vašu tvrtku

Časopis PROZORI&VRATA broj 7, rujan 2017 - Hrvatska
Časopis PROZORI&VRATA broj 7, rujan 2017 - Hrvatska

Poštovani,

Treće izdanje u 2017.godini je ispred vas. I ovoga puta smo se potrudili da vas iznenadimo najnovijim informacijama iz naše branše i relevantnim stručnim tekstovima. Naši klijenti su također predstavili novitete i trendove iz vlastitih područja, tako da ispred sebe imate još jedno interesantno izdanje. Nakon nešto više od 18 mjeseci postojanja ovog izdanja uspjeli smo se pozicionirati kao jedan od lidera na tržištu specijaliziranih časopisa, a veseli nas velika zainteresiranost struke na manifestacijama na kojim smo gotovo svakog mjeseca prisutni. Velika većina je prepoznala našu medijsku platformu i njen značaj u educiranju i informiranju javnosti, a u prilog tome govori i činjenica da smo okupili više od trideset renomiranih klijenata i još dodatno proširili listu adresa na koje stiže časopis, a fokus nam je i dalje na arhitektima, projektantima i građevinskim tvrtkama, izvođačima radova, investitorima i tvrtkama koje se bave proizvodnjom stolarije.

Časopis PROZORI&VRATA broj 7, rujan 2017 - Hrvatska
Časopis PROZORI&VRATA broj 7, rujan 2017 – Hrvatska

Naravno, uspjeh i naša motivacija za dalje ne bi bila na tom nivou da nije Vas koji nas podržavate u ovom zajedničkom projektu od prvog dana.

Raduje nas podatak da je posjeta našoj internet stranici www.prozorivrata.com i tijekom ljetnjih mjeseci u konstantnom rastu, pa shodno tome i dalje primamo dosta poziva i mailova od strane struke i zainteresiranih tvrtki koji žele da im časopis stiže na adresu i time širimo naš adresar iz broja u broj. U posljednje vrijeme sve češće nas pozivaju arhitekti i građevinske tvrtke na razna događanja i promocije gde se uz prezentaciju noviteta i konzultiraju s nama i našim stručnim suradnicima.

Časopis PROZORI&VRATA broj 7, rujan 2017 - Hrvatska
Časopis PROZORI&VRATA broj 7, rujan 2017 – Hrvatska

Nadamo se da ste napunili baterije tijekom ljetnjih mjeseci, te da ste spremni u istom ritmu ući u ostatak radne sezone. Mi do kraja godine tiskamo još izdanje za 12-ti mjesec i veselimo se novoj 2018. godini kada možete od nas očekivati još neka nova iznenađenja.

MOŽETE PRELISTATI NOVO IZDANJE ČASOPISA KLIKOM NA LINK

S poštovanjem
Predrag Rađen, urednik izdanja

Predrag Rađen potpis