Novosti Otvorite vrata pomoću aplikacije na smart telefonu

Otvorite vrata pomoću aplikacije na smart telefonu

Motor za vrata PortaMatic od Hörmann-a

Sezona godišnjih odmora za neke je alarm da treba obratiti pažnju na bezbednost.

Otvorite vrata pomoću aplikacije na smart telefonu
Bojan Simović

Prema nekim podacima, najveći broj provala u kuće i stanove dešava se baš tokom letnjih meseci. Da ne biste brinuli da li ste na meti pljačkaša rešite dugoročno ovo pitanje.

Nemačka kompanija Hörmann, vodeći svetski proizvođač garažnih, industrijskih i kućnih vrata ima inovativan sistem koji će vam pomoći da budete bezbrižni gde god da putujete. Koristeći aplikaciju sa pametnog telefona ili tableta možete da upravljate svojim vratima čak i kad niste kod kuće.

 

Aplikacija sa pametnog telefona ili tableta– Sa BiSecur aplikacijom imate u svako doba tačan pregled o statusu vaših garažnih vrata i kapije kao i kućnih vrata. Jasni simboli vam prikazuju da li su vaša vrata otvorena ili zatvorena, odnosno da li su vaša kućna vrata zaključana ili otključana. Ova aplikacija vam omogućava, na primer, da otvorite vrata nekome ko će proveriti da li je sve u redu u vašem domu dok ste vi na putu ili da proverite da li ste ih zaključali u žurbi – kaže Bojan Simović, direktor Hörman Serbia.

Dodirom na ekranu upravljate motorima garažnih vrata i kapija, kućnim vratima kao i drugim električnim uređajima koji su opremljeni sa Hörmann bežičnim prijemnicima, npr. osvetljenjem.

– Aplikaciju besplatno preuzimate sa interneta, a posle registracije na našem sajtu moći ćete da koristite sve pogodnosti – završava Simović.

Izvor: www.blic.rs

Prethodni tekstSajam GLASSTEC 2016. je otvoren za registraciju
Sledeći tekstIndustrijska segmentna vrata