Novosti Obilježavanje 90 godina postojanja uz pregršt inovacija na FENSTERBAU FRONTALE 2018

Obilježavanje 90 godina postojanja uz pregršt inovacija na FENSTERBAU FRONTALE 2018

g. Ralf Haspel, CEO tvrtke elumatec
g. Ralf Haspel, CEO tvrtke elumatec

U smijeru inovacija već 90 godina: prezentacija tvrtke elumatec AG međunarodnoj publici na sajmu FENSTERBAU FRONTALE 2018 i ovog puta okarakterizirana je kao vrhunski sajamski program.

elumatec AG 90 years

Od 21. do 24. ožujka, na preko 600m² izložbenog prostora, elumatec svjetski lider u proizvodnji strojeva za obradu aluminijskih, PVC i čeličnih profila pridobili su simpatije posjetioca uz mnoštvo inovacija, a pogotovo kada je u pitanju specijalni model SBZ 151 centra za proizvodnju. Prodaja tisućitog obradnog centra iz serije 6xx, SBZ 628 XL tvrtki Metallbau Harig GmbH, poslužila je kao odlična prilika za g. Ralf Haspela, CEO tvrtke elumatec, da se zahvali svim partnerima i kupcima za dugoročnu i kvalitetnu suradnju svih ovih godina.

U toku sajma, g. Haspel uz osvrt na 90 godina tvrtke, naglašava pionirski duh i sposobnost tvrtke da se brzo prilagodi promjenama i napretku tržišta, kao simbole uspjeha: “Tokom stoljeća, uvijek smo bili u poziciji ponuditi proizvode i usluge koji postavljaju nove i bolje standarde ostalima. Uz nove ideje, uvijek smo bili korak ispred”. To, kao i relevantna blizina kupcima – je nešto što elumatec predstavlja, objašnjava Haspel i dodaje: “Kako za manje proizvođače, tako i za veliku industrijsku proizvodnju profila, uvijek smo razvijali rješenja koja će biti u potpunom skladu sa potrebama kupca i njihovom sektoru industrije. To je nešto što je dovelo elumatec na mjesto globalnog lidera i što je motiviralo mnoge kupce za dugoročnu suradnju i povjerenje. Ova godišnjica je idealno vrijeme i mjesto da vam se zahvalimo”, zaključuje Haspel.

Specijalan model SBZ151 Edition 90, poboljšan povodom 90. godišnjice
elumatec AG SBZ151 Edition90

SBZ 151 izdanje 90:
Specijalan model SBZ151 Edition 90, poboljšan povodom 90. godišnjice

Kada govorimo o efikasnosti u proizvodnji aluminija i tankih čeličnih profila, 5-osni obradni centar SBZ151 dokazao se kao vođa u tom sektoru, te je isti korišten za proizvodnju konstrukcije na kupoli projekta Louvre Abu Dhabi. Izdanje Edition 90 je poboljšan sa novim dizajnom i usavršenim upravljanjem.Centar ima mogućnost obrade profila sa proizvodnim dužinama od 6 do 30 metara, tako da ovakav model odgovara zahtjevima primjenjivih u mnogim industrijama.

Vrlo brz PVC obradni centar u redizajniranom izdanju
elumatec AG SBZ609

SBZ 609:
Vrlo brz PVC obradni centar u redizajniranom izdanju

Uz korištenje linearne tehnologije i novim upravljanjem, elumatec je odgovorio na potrebe tržišta. Dizajn pokrivnog segmenta i kontrolni panel su optimizirani prema boljoj energetskoj efikasnosti operacija. Ovaj brz obradni centar je namijenjen kvalitetnoj proizvodnji profila za prozore i vrata sa i bez čeličnih ojačanja.

www.elumatec.com

elumatec d.o.o.
IX. Južna obala 22, 10020 Zagreb
Tel. +385 1 6520 008
Fax. +385 1 6520 011
elumatec@elumatec.hr
www.elumatec.com