Novosti Najskuplje kućno zvona košta 100.000 dolara

Najskuplje kućno zvona košta 100.000 dolara

Zvono ima obaveštenja aktivirana pokretom, HD video i mikrofon

Kada imate najskuplju kuću u najskupljem kraju, ne treba vam još mnogo toga kako biste svima stavili do znanja kakav status uživate…

Ipak, ako ste spremni da potrošite malo više novca, onda kompletirajte svoju kolekciju najskupljih stvari najskupljim zvonom na svetu.

Pitate se šta jedno zvono može učiniti najskupljim? Da li je napravljeno od zlata, ima noćnu viziju, HD kamere?

Pa, za početak, treba da znate da ovaj proizvod kreira kompanija Ring, koja je dobro poznata u svetu po svojim video zvonima. U najvećoj meri, Ring proizvodi koriste internet i tehnologiju pametnih telefona, te vam tako daju mogućnost komunikacije sa svima koji pozvone na vaša vrata. Ipak, model o kom pričamo danas ide daleko od tih uobičajenih stvari.

Zvono ograničenog izdanja obloženo je sa 98 grama žutog zlata
Zvono ograničenog izdanja obloženo je sa 98 grama žutog zlata

Ovo zvono ograničenog izdanja obloženo je sa 98 grama žutog zlata i potom dekorisano sa 2.000 safira, koji teže skoro 30 karata. Ime brenda ispisano je uz pomoć 40 dijamanata. Ovaj dizajn kreiran je u radionici finih juvelira Bijan.

Zvono ima obaveštenja aktivirana pokretom, HD video i mikrofon, kao i zvučnike kojim se omogućava dvosmerna komunikacija. Infra-crveni noćni režim rada znači da ćete lako videti ko vam je pred vratima i u ono najgluvlje doba noći.

Samo deset ovih zvona je kreirano i mogu se kupiti u Selfridges London, po ceni od 100.000 dolara. Zarada od njihove prodaje usmerena je humanitarnim organizacijama koje se bore za smanjenje stope kriminala pomažući nekadašnjim kriminalcima da se ponovo uključe u društvo.

Izvor: www.luxlife.rs

Prethodni tekstPonuda INOX materijala kompanije EURO ROAL d.o.o. DOBOJ JUG
Sledeći tekstAluminijum štedi električnu energiju

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here