ALU stolarija LINEAL – Napravite savršene energetski učinkovite prozore i vrata

LINEAL – Napravite savršene energetski učinkovite prozore i vrata

Energetski učinkovita stolarija
Energetski učinkovita stolarija

Predstavljamo energetski učinkovite sustave prozora i vrata nove generacije iz Lineal serije dizajnirane i proizvedene u Tehnomarketu. Maksimalno iskorištenje prednosti aluminija i posebni zahtjevi projektanata i investitora u vezi energetske učinkovitosti objekata zagarantirani su atestom Lineal serije na IFT Rosenheim Institutu u Njemačkoj, kao i CE znakom.

Sustav aluminij LINEAL THERM 77

Topli dom bez buke

Energetski učinkoviti LINEAL THERM 77 predstavlja vrhunski model u aluminijskoj seriji, dizajniran za proizvodnju suvremenih, izuzetno energetski učinkovitih prozora i vrata. Ovi prozori nude opciju korištenja dvoslojnih i troslojnih paketa stakla širine do 68mm, koja pored termoizolacije nude i izuzetnu zaštitu od buke (40dB), što je od posebnog značaja u urbanim sredinama. LINEAL THERM 77 prozori obezbjeđuju i vrhunsku toplotnu izolaciju, uz pomoć specijalnih, saćastih poliamidnih traka, integriranih sunđerastih ispuna i posebnih, koekstrudiranih centralnih brtvi.

Rezultat ovih dizajnerskih rješenja je nizak koeficijent termoprovodljivosti (Uw) od svega 0,96 W/m²K, potvrđen atestiranjem u prestižnom institutu IFT Rosenheim u Njemačkoj. Pored standardne izvedbe, modeli LINEAL THERM 77, PLUS 62 i ST 54 dostupni su i u BLOCK varijanti sa skrivenim krilom koja ukida vizuelnu razliku između fiksnih i otvorivih polja u elementima i nudi čist, sveden, minimalistički dizajn.

Sustav aluminij-drvo LINEAL W-THERM 104

Pasivne kuće budućnosti

Prozori pogodni za pasivne kuće, u sustavu LINEAL W-THERM 104 predstavljaju sam vrh ponude kompanije Tehnomarket, čine idealnu kombinaciju postojanog i čvrstog aluminija i unutarnje obloge od punog, prirodnog drveta. Kao i drugi aluminijski prozori iz serije LINEAL W-THERM 104 prozor projektiran je za korištenje dvoslojnih i troslojnih paketa stakla do 60mm širine, što, uz dodatnu drvenu oblogu u enterijeru, nudi još bolju zvučnu (43dB) i toplotnu izolaciju sa naročito niskim koeficijentom termoprovodljivosti od izuzetnih 0,79 W/m²K, svrstavajući LINEAL W-THERM 104 u kategoriju prozora pogodnih za ugradnju u pasivne kuće.

Svi LINEAL prozori i vrata dostupni su u više opcija površinske zaštite: eloksirani, plastificirani u bilo koju boju po RAL ton karti ili plastificirani posebnim procesom u drvene dezene. Za LINEAL prozore u kombinaciji aluminij-drvo, unutarnje drvene obloge dostupne su u velikom broju boja i finiša, dok se po posebnom zahtjevu mogu ugraditi različite vrste drveta prema želji kupca (hrast, bukva, jasen…). Također, uz LINEAL prozore i vrata dostupna je kompletna linija aksesoara i pratećeg materijala: roletni, fiksnih i pokretnih komarnika, grilja, sunčanih zastora, sa opcijama za električni pogon i automatizaciju.

Tehnomarket Energetski učinkoviti LINEAL THERM 77 sustav prozora i vrata
Tehnomarket Energetski učinkoviti LINEAL THERM 77 sustav prozora i vrata

Visoke performance, inovativni dizajn i široka paleta dodatnih opcija daju najbolju preporuku LINEAL sustavima na mnogim svjetskim tržištima, gdje krase inovativne, moderne objekte poput The Hyland-a u Greenwood Heights-u u New Yorku, USA.

Pored LINEAL THERM 77 modela, u aluminijskoj grupi nalaze se još i ST 54 i PLUS 62, dok se u aluminij-drvo grupi, pored modela LINEAL W-THERM 104, nalaze i modeli W-ST 81 i W-PLUS 89. Savrsen odnos kvaliteta, cijene zadovoljice sve zahtjeve investitora arhitekata i projektanata.

Tehnomarket. Building a better world.
www.tehnomarket.com

www.tehnomarket.com

Tehnomarket d.o.o

Prodaja profila
A. Jabučki put 221, 26000 Pančevo, Srbija
T. +381 13 334 507
F. +381 13 377 564
E. profil@tehnomarket.com

Prodaja panela
A. Skadarska 73, 26000 Pančevo, Srbija
T. +381 13 307 700
F. +381 13 307 799
E. panel@tehnomarket.com

W. www.tehnomarket.com