Novosti InDizajn 2019 – Festival modernog doma

InDizajn 2019 – Festival modernog doma

INDIZAJN - FESTIVAL MODERNOG DOMA
INDIZAJN - FESTIVAL MODERNOG DOMA

Nakon iznimno uspješna prva tri izdanja sajma InDizajn – Festival modernog doma, čekamo vas i ove jeseni u novom, još bogatijem izdanju. U sportskoj dvorani Arena Zagreb, na 5000 kvadrata izložbenog prostora, okupit će se više od 80 izlagača iz područja opremanja interijera, renomiranih stručnjaka i arhitekata.

INDIZAJN
FESTIVAL MODERNOG DOMA
26. – 29. RUJNA – ARENA ZAGREB

Kao i prošle godine, na jedinstvenom izložbenom prostoru – Bazaru, predstavit će se hrvatski kreativci i produkt dizajneri čiji su radovi sastavni dio svakog modernog doma. Moći ćete prisustvovati i jednoj od brojnih radionica, predavanja i panela, a one najmlađe, kao i svake godine, očekuje bogat program u Dječjem kutku. Tijekom četiri sajamska dana imati ćete priliku pronaći inspirativna rješenja za uređenje interijera: gotov namještaj kao i onaj po mjeri, dizajnerske komade, raskošne dekoracije, zanimljive detalje i još mnogo toga. Naši izlagači pripremili su i brojne festivalske popuste, a mi kao i svake godine nagradnu igru s bogatim nagradnim fondom.

PROGRAM

Bazar

Bazar je najatraktivniji i ujedno najprometniji dio sajma na kojem okupljamo hrvatske kreativce, produkt dizajnere i umjetnike.

Osmišljen je tako da posjetitelji na licu mjesta mogu kupiti manje proizvode za dom, od kreativnih podmetača za čaše do umivaonika izrađenih od bračkog kamena.

INDIZAJN - FESTIVAL MODERNOG DOMA
Izlagač – INOTHERM

Za sve posjetitelje naši su izlagači osigurali posebne sajamske popuste uz koje će kupnja biti lakša i jednostavnija.

Stručna predavanja

Ove godine poseban naglasak stavljen je na stručna predavanja.

Po prvi puta u Hrvatsku dolazi jedno od najzvučnijih imena arhitektonske scene, poznati milanski arhitekt Stefano Boeri čije predavanje je uvršteno u Program stručnog usavršavanja Hrvatske komore arhitekata.

Osim slavnog Boerija, pridružit će nam se i niz drugih imena iz svijeta dizajna i arhitekture. Više informacija uskoro!

INDIZAJN - FESTIVAL MODERNOG DOMA
Izlagač – GEALAN

Radionice

Dođite na sajam i naučite nešto novo! Nakon prošlogodišnjeg odličnog odaziva i sjajnih reakcija, i ove godine organiziramo kreativne InDizajn radionice by Bauhaus koje će se održavati tijekom sva četiri dana trajanja sajma u posebno opremljenoj dvorani.

Sva lica keramike i ove će godine polaznicima otkriti kiparica Tea Radić. Čak i ako nemate “green thumb” čarobni svijet biljaka i zelenila približit će vam popularna “Vrtlarica” Kornelija Benyovsky Šoštarić i pokazati kako izraditi kokedamu. Ljubitelji biljaka doći će na svoje i uz Dnevnu dozu biljaka. Entuzijastični će dvojac održati dvije radionice na temu samoodrživog terarija i uzgoja sobnog bilja za početnike. Povratak pletiva u interijere popratit će Voona (Ivona Martinčić), koja će polaznike naučiti kako izraditi zidnu tapiseriju. Nismo zaboravili ni na one najmlađe s kojima će se družiti studenti zagrebačke Likovne Akademije na likovnim radionicama.

Izložba

“Cash & Carry”dolazi na InDizajn festival!

Jedinstveni i poznati umjetnički projekt pod pokroviteljstvom HEP-a stiže na sajam. Mlade umjetničke nade s Likovne akademije u Zagrebu predstavit će nam svoje slikarske, kiparske i grafičke radove koje ćete na licu mjesta moći i kupiti.

INDIZAJN - FESTIVAL MODERNOG DOMA
INDIZAJN – FESTIVAL MODERNOG DOMA

Dječji kutak

Za naše najmlađe posjetitelje i ove godine organiziramo dječji kutak u kojem neće nedostajati igre, zabave, ali i edukacije. Kostimirani animatori, nastup mađioničara, dječje predstave, kreativne radionice, sve to dio je bogatog programa dječjeg kutka.

Stoga nesmetano razgledajte sajamske novitete dok će se naši odgajatelji besplatno brinuti o vašim klincima i klincezama. Jedini uvjet je da su stariji od 3 godine:)

Indizajn logo

Više na www.indizajnsajam.hr