SR MAKO-PLAST

  1. Poslovni adresar
  2. »
  3. Alu stolarija
  4. » SR MAKO-PLAST
Kontakt informacije
Adresa:
Hilandarska 17, Surčin 11271
Telefon: +381 11 8442 125
Telefon-2: +381 11 8442 124
Mobilni: +381 63 8088 501
Kontakt: Mario Kovačević
Opis firme:

ZAPTIVKE ZA GRAĐEVINARSTVO OD TERMOPLASTIČNIH POLIMERA

Mako-Plast bavi se proizvodnjom zaptivnih profila – dihtunga za građevinsku stolariju: drvenu, plastičnu, aluminijumsku.

lzvanredna svojstva materijala izrade u kombinaciji sa pravilnim izborom profila daju vrlo dobar efekat zaptivanja. Zaptivke se mogu ugrađivati u drvene, plastične, metalne, a posebno aluminujumske prozorske i vratne okvire i uspešno zamenjuju mase za zaptivanje u odnosu na koje imaju sledeće prednosti: ne pucaju i vrlo dugo ostaju nepropusna za vodu i vetar, omogućuju laku i jednostavnu zamenu stakala, brzu i čistu ugradnju kao i dobru zvučnu izolaciju.

Za izradu zaptivki za građevinarstvo upotrebІjava se vrlo kvalitetan termoplastičan polimer. Ovaj materijal se odlikuje izvanrednom otpornošću na starenje, ozon, direktnu sunčevu svetlost, sve atmosferske uticaje, kao i uticaje industrijske atmosfere, čime daleko nadmašuje kaučuk. Materijal ima i vrlo dobra mehanička svojstva i relativno visoku elastičnost, što inače nije odlika termoplasta. Tvrdoća materijala odabira se u zavisnosti od funkcionalnosti zaptivke. Glatkoća površine omogućava jednostavno odstranjivanje prljavštine što se postiže pranjem vodom i deterdžentom. Materijal ne poseduje neugodan miris koji bi zagađivao zatvorene prostorije.

Pošalji upit firmiPretraži u radijusu od 0 kilometara