Novosti Мeđunarodni ift seminar na engleskom jeziku 22. i 23. listopada u Rosenheimu...

Мeđunarodni ift seminar na engleskom jeziku 22. i 23. listopada u Rosenheimu Ugradnja prozora i vanjskih pješačkih vrata

ift Rosenheim seminar ugradnja prozora i vanjskih pjesackih vrata
ift Rosenheim seminar ugradnja prozora i vanjskih pjesackih vrata

Po drugi put dvodnevni seminar „Ugradnja prozora i vanjskih pješačkih vrata” na engleskom jeziku održat će se u Rosenheimu.

Glavni kriteriji potrebni za profesionalno planiranje, nadmetanje i izvršenje, uključujući brtvljenje i pričvršćivanje zasnovano na engleskoj verziji priručnika “Guideline for installation” kao i primjeni teorije biti će predstavljeni preko praktičnih primjera.

Za proizvođače prozora, montažere i zanatlije iz industrije prozora i vrata, seminar nudi mnogo savjeta za praktičnu provedbu ugradnje. Moderne prozorske konstrukcije nude optimalnu toplinsku, solarnu i zvučnu izolaciju, kao i visoku sigurnost i iskorištenost. Međutim, ta se kvaliteta može postići samo ako se ugradnja izvodi profesionalno.

Naprotiv, štete zbog reklamacija, a time i financijski gubici nisu problem samo za montažere nego i za proizvođače prozora. Za to je tvrtkama potrebno obučeno osoblje za ugradnju.

Dvodnevni seminar „Ugradnja prozora i vanjskih vrata za pješake” na engleskom jeziku nudi znanja za profesionalno planiranje i izvršavanje pričvršćivanja, brtvljenja i izolacija na bazi statičkih i fizičkih načela građenja, koja se podučavaju na tehnički ispravnom, neutralnom i praktičnom proizvodu. Osnova seminara je engleska “(RAL) smjernica za ugradnju prozora i vanjskih pješačkih vrata (Montageleitfaden)”.
Seminar je usmjeren na nacionalne i međunarodne tvrtke koje se bave ugradnjom, proizvođače prozora, montažere te obrtnike iz područja pričvršćivanja i brtvljenja.

 ift Rosenheim seminar ugradnja prozora i vanjskih pjesackih vrata
ift Rosenheim seminar ugradnja prozora i vanjskih pjesackih vrata

O ift Rosenheimu

ift Rosenheim je prijavljeno europsko tijelo za ispitivanje, nadzor i certificiranje s međunarodnom akreditacijom prema DIN EN ISO / IEC 17025. Osnovne aktivnosti tvrtke ift Rosenheim uključuju praktično, cjelovito i brzo testiranje i procjenu svih karakteristika prozora, fasada, vrata, prolaza, ostakljenja i građevinskog materijala.

Ciljevi uključuju održivo poboljšanje kvalitete proizvoda, dizajna i tehnologije kao i rad na standardizaciji i istraživanju. Certifikacija tvrtke ift Rosenheim osigurava vam prihvaćanje u cijeloj Europi.

Obrazac za prijavu i dodatne informacije o seminaru možete naći na https://www.ift-rosenheim.de/web/akademie/-/assembly-of-windows-and-doors

ift Rosenheim
Theodor-Gietl-Straße 7-9, 83026 Rosenheim, Germany
T +49 (08031) 261 0
F +49 (08031) 261 290
info@ift-rosenheim.de
www.ift-rosenheim.de