Prvi međunarodni sajam i konferencije o obnovljivim izvorima energije i energetskoj efikasnosti

Međunarodni sajam i konferencije iz oblasti obnovljivih izvora energije RENEXPO®Western Balkans održaće se u Beogradu 11. i 12. juna u prostorijama Sava Centra.

Organizacijom kompanije REECO SRB d.o.o. iz Novog Sada koja čini deo REECO® Grupe, od 1997. godine je preko 50.000 stručnjaka iz preko 70 zemalja prisustvovalo sajmovima i konferencijama ovakve vrste.

Evropski i domaći eksperti će sa učesnicima podeliti svoja teorijska znanja i višegodišnja praktična iskustva tokom dvodnevnog događaja.

Pored sajamskih štandova i konferencija o energetskoj efikasnosti, hidroenergiji, biomasi, PV sistemima i drugih, za posetioce je organizovan i potpuno besplatanB2B business matchmaking“ u saradnji sa Fondacijom dr Zoran Đinđić koja već punih 10 godina obezbeđuje studentima stručno usavršavanje u najpoznatijim kompanijama Nemačke kroz Program stipendija nemačke privrede „Zoran Đinđić„.

U sklopu propratnih programa nalazi se i „Noć projekata“ tokom koje će se prisutni susresti sa praktičnim implementacijama svetski priznatih stručnjaka, kao i „University street“ za promociju aktivnosti iz oblasti obnovljivih izvora energije Univerziteta u Novom Sadu, Beogradu i Nišu.

Besplatno je i prisustvo konferenciji o energetskoj efikasnosti, kao i ulazak na sajam i sve propratne programe. Potrebno je samo da se registrujete kao posetilac na našem sajtu: www.renexpo-belgrade.com

Za ostale konferencije popusti važe za studente.

Vidimo se u Sava Centru,
Vaš REECO Srbija tim.  

Prethodni tekstDajte vašem prostoru notu topline
Sledeći tekstMaterijal koji je u upotrebi od samog početka ljudske civilizacije