Časopis Prozori&Vrata
Sajamsko izdanje

Detalj koji doprinosi prostranom i prijatnom ambijentu doma

185-Unutrasnja-vrata

Vrata razdvajaju celine, sakrivaju i štite, i bilo da se nalaze između prostorija ili na plakarima, svojom pojavom u velikoj meri utiču na celokupnu sliku u enterijeru. Klizna vrata nastala su iz potrebe za racionalnijim korišćenjem prostora,a prerasla u dinamičnu igru enterijerskih elemenata koja ga na svojevrsan način obogaćuje i ukrašava
Klizni sistem vrata karakterističan je za tzv. američke plakare, koji se prostiru od poda do plafona. Usled velike površine koja krila plakara zauzimaju, njihovo otvaranje praktično je rešeno kliznim sistemom.

Tajna vrata za još tajnije odaje

184-Tajna-vrata

Kvalitetna tajna vrata su veoma precizna mašina sa ekstremno malom tolerancijom za greške u izradi, postavljanju i korišćenju. Često se dešava da kompanije u želji da smanje troškove jednostavno na šarke postave lep komad stolarije što za posledicu ima tajna vrata koja se ugibaju, krive i taru o pod, i povrh svega su primetna u prostoru, pogotovo ako se opterete ili usled promena relativne vlažnosti vazduha ili temperature. Dakle, ključna stvar kod tajnih vrata je njihova neprimetnost u prostoru. Da bi se to postiglo, moraju biti vrhunska.

Lakoća i elegancija unutrašnjih staklenih vrata

182-Unutrasnja-vrata

Upotreba stakla kao materijala za vrata uglavnom se u dizajnu koristi za unutrašnje prostorije, posebno u delovima gde ne postoji potreba za mnogo privatnosti. Unutrašnja staklena vrata odaju utisak elegancije i mogu se pronaći u širokom spektru dizajna ili mogu biti izradjena namenski po vašoj želji. Svako ima jedinstvene potrebe kad je u pitanju staklo, ali njegova popularnost je univerzalna. Ugradnja staklenih vrata može dati potpuno novi, osveženi izgled starom prostoru – mnogi vlasnici podcenjuju moć atraktivnih staklenih vrata na sveukupan izgled enterijera.

Dizajn koji će vas ostaviti bez daha

Moderna kvaka u obliku štipaljke za ostavljanje poruka
Iako možda ne obraćamo pažnju na njih, kvake mogu biti veoma inspirativni i efektni elementi u prostoru. Ukoliko ih dobro odaberemo svakako će nas nagraditi. Koriste se svaki dan i od njih se očekuje da prostor održe sogurnim i bezbednim. Kvaka ili držač za vrata mogu veoma doprineti izgledu i opštem utisku vašeg prostora i upravo zbog toga ih ne treba prevideti prilikom dizajna i uređenja enterijera.

Klizna vrata za efektan enterijer

Klizna vrata za enterijer
Klizna vrata mogu biti elegantan, jednostavan način da napravite podelu u prostoru. Posebno su zahvalna ukoliko imate potrebu za uštedom prostora, ali i ukoliko volite minimalistička ili jednostavna rešenja. Klizna vrata dolaze u različitim bojama, oblicima i stilovima i mogu biti veoma efektan dizajnerski element u svakom enterijeru.

Čelična unutrašnja vrata

Čelična unutrašnja sobna vrata
Unutrašnja vrata u mnogim objektima moraju da ispunjavaju visoke zahtev. U poslovnim prostorijama unutrašnja vrata se češće otvaraju. U privatnim objektima čelična unutrašnja vrata su pravi izbor za dečje sobe ili pomoćne prostorije.

Proizvodnja vrata

Proizvodnja vrata
S.Z.S.R. Luke enterijer postoji od 2002. godine, sa sedištem u Železniku u ulici Vuka Karadžića br.3, gde se nalazi proizvodnja i izložbeni prostor. Primarni deo naše proizvodnje usmeren je na izradu unutrašnjih pregradnih vrata.
Višegodišnje prisustvo na tržistu,veliki broj stambenih , poslovnih i proizvodnih objekata, daju nam iskustvo koje je dragoceno u odabiru materijala i tehnologije za izradu vrata.

Vesti i dešavanja

  • 1
  • 2
Prev Next
Medjunarodna konferencija sa izložbom S.ARCH - „Održiva arhitektura“

Medjunarodna konferencija sa izložbom S.ARCH - „Održiva…

U hotelu Hyatt Regency Beograd, 14. i 15. maja 2014., biće održana međunarodna konferenc...

31-03-2014 Hits:56 Vesti Ljiljana

Medwood-Međunarodna izložba alata, opreme za obradu drveta za industriju nameštaja

Medwood-Međunarodna izložba alata, opreme za obradu drv…

Medwood je centar pažnje za profesionalce u oblasti izrade nameštaja, stolarstva, trgovine dr...

25-03-2014 Hits:61 Vesti Ljiljana

PROAL-fasadni sistemi

PROAL-fasadni sistemi

Proal prati najnovije zahteve u oblasti visokogradnje i u skladu sa tim proširuje svoju ponud...

24-03-2014 Hits:75 Vesti Ljiljana

Nova generacija VELUX krovnih prozora je lansirana!

Nova generacija VELUX krovnih prozora je lansirana!

VELUX stvara bolje životno okruženje uz pomoć dnevne svetlosti i svežeg vazduha. VELUX proizv...

18-03-2014 Hits:102 Vesti Ljiljana

Uspešno je održana 1. međunarodna konferencija "Dan prozora 2014."

Uspešno je održana 1. međunarodna konferencija "Da…

1. međunarodna konferencija „DAN PROZORA 2014.“ održana je 05.03.2014. u Zagrebu u kongresnom...

14-03-2014 Hits:92 Vesti Ljiljana

Kompanija VEKA Group preuzela je kompaniju GEALAN

Kompanija VEKA Group preuzela je kompaniju GEALAN

VEKA Group iz Senderhorsta, iz nemačke pokrajine Vestfalija, jedan od vodećih svetskih proizv...

13-03-2014 Hits:115 Vesti Ljiljana

Newsletter

Prijavite se na našu mailing listu, kako bi ste dobijali najnovije informacije sa portala.

Izdvojeno

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Prev Next

Simbolika krova u tradicionalnoj kulturi

Simbolika krova u tradicionalnoj kulturi

Kuća je čovekov životni prostor, simbol porodičnog blagostanja i bogatstva i, istovremeno i mesto mnogih kalendarskih i porodičnih obreda. Ona predstavlja svoj, osvojeni, poznati i prisni...

Hörmann i dalje raste

Hörmann i dalje raste

Grupacija Hörmann objavila je novu kupovinu. Akvizicijom firme ALUKON GmbH iz Konradsrojta Hormann će proširiti svoj asortiman proizvoda u oblasti roletni i spoljašnjih žaluzina. Firma ALUK...

Da li znamo šta je to LEED?

Da li znamo šta je to LEED?

LEED standard je jasno definisan i zahvaljujući izmenama i dopunama transparentan. Više od 10.000 organizacija iz sastava USGBC-a učestvuje u konstantnom usavršavanju. Svaki tehnički kriter...

Staklene fasade

Staklene fasade

Iz godine u godinu staklo uzima sve veći značaj u građevinarstvu kao materijal budućnosti koji može da zameni dosadašnje materijale, npr. ciglu, blok, itd... Svojim karakteristikama postiže...

Online izdanje

Prelistaj online najnovi broj 8

Copyright © Marketing Press 2009-2012 | office@marketing-press.com | +381(0)21.6333.824
Izrada i SEO optimizacija